C5 ECLIPSE

719,10 €
799,00 €
6020.07 HRK

Opis

Eclipse Blue Eclipse Yellow Eclipse Red Eclipse Anthracite

 

SCHUBERTH C5 je novo stanje umjetnosti SCHUBERTH flip up kolekcije i prva kaciga koja ima P/J homologaciju i odobrena prema novom ECE-R 22.06 propisu.

SCHUBERTH C5 spaja vrhunsku sigurnost, nevjerojatne aerodinamičke i aeroakustičke performanse s kompaktnim i laganim dizajnom za koji se misli da će u modernom ključu razviti kultnu i bezvremensku "C" filozofiju. Unutrašnjost, sa svojim ekskluzivnim INDIVIDUAL konceptom bešavnih obloga, nudi neusporedivu razinu udobnosti nikad viđenu .

NOVA ERA PREKLOPNIH KACIGA

SCHUBERTH C5 predstavlja novu eru flip up kaciga i rezultat 20.000 inženjerskih sati, 2000 testiranih kaciga u SCHUBERTH laboratoriju za ispitivanje okoliša i vjetra, te više od 400 sati probnih vožnji u stvarnom svijetu na njemačkim cestama.

BESKRAJNA EVOLUCIJA

Nasljeđe SCHUBERTH-a u Flip Up segmentu počelo je prije više od 20 godina s CONCEPT-om, prvim SCHUBERTH flip-up-om i od tada je SCHUBERTH bio u procesu BESKRAJNE EVOLUCIJE koji je doveo tvrtku da više puta redefinira standarde mjerila. C5 je lakša, ali sigurnija kaciga, s dizajnom školjke koji je moderniji i agresivniji, ali u isto vrijeme tih.

IZVANREDNE AEROAKUSTIČNE PERFORMANSE

Od prve CONCEPT kacige, izvanredna aeroakustička izvedba jedan je od prepoznatljivih elemenata svih SCHUBERTH fil up kaciga.

Tijekom razvoja C5 naši su tehničari proveli više od 200 sati u aerotunelu posjeda SCHUBERTH optimizirajući dizajn školjke kacige. Ove studije zajedno s novim konceptom ovratnika koji osigurava savršeno brtvljenje dna školjke kacige omogućili su C5 da postigne izvanredan rezultat od 85 Dba pri 100 km/h na golom biciklu.

NOVI UVOD ZRAKA CHINBAR

SCHUBERTH C5 uvodi usis zraka za dvostruku bradu s perivim i izmjenjivim filterom za pravilno disanje tijekom vožnje u ekstremnim uvjetima. Gumbi nude jednostavno podešavanje prednjeg otvora za promjenjivo upravljanje.

NOVI VENTILACIJSKI SUSTAV

Ventilacija čini C5 promjenom igre u kategoriji Flip-up kacige. Optimalna termoregulacija glave maksimizira performanse i udobnost vozača. Iz tog razloga, C5 je dizajniran tako da kombinira vrhunsku ventilaciju s dvostrukim usisom zraka u bradu s izmjenjivim filterom, u kombinaciji s novim stražnjim spojlerom koji sadrži ispuh zraka i nepokrivene EPS ventilacijske kanale.

SCHUBERTH INDIVIDUALNI KONCEPT

SCHUBERTH C5 postavlja nova mjerila u pogledu udobnosti. Standardna podloga za glavu razvijena je kako bi ponudila beskompromisnu udobnost svim našim kupcima, ali oni s "ekstremnim oblicima glave" obično su prisiljeni na kompromis s pristajanjem i veličinama. Za SCHUBERTH kompromis nije opcija pa s C5 uvodimo "Individualni koncept". Specifičan program koji je imao za cilj osigurati maksimalnu udobnost jahaču dajući mogućnost prilagodbe unutarnjeg jastučića s više opcija debljine za bočne, leđa i jastučiće za obraze. (Prilagodba jastuka za glavu dostupna je za veličine M/L/XL).

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

U SCHUBERTH-u sigurnost je naš glavni fokus. S C5, SCHUBERTH predstavlja svoju prvu kacigu s P/J i ECE-R 22.06 homologacijom. To uključuje novu školjku od DFP staklenih vlakana ojačanu ugljičnim vlaknima za poboljšanu apsorpciju udaraca i manju težinu.

Baš kao i cijela SCHUBERTH kolekcija, C5 ima prednosti Anti-Roll-Off-sustava povezanog s remenom za bradu u novom naprednom položaju za poboljšanu udobnost na području grla.

INTERKOM SUSTAV

Najnaprednija tehnologija samo za vaš SCHUBERTH C5. Iznimno jednostavan za instalaciju, konfiguraciju i korištenje, SC2 postavlja novi standard za komunikaciju na motociklu. HD zvučnici i tri antene za FM radio, Bluetooth interkom i Mesh intercom već su unaprijed instalirani u SCHUBERTH C5. SC2 je iznimno jednostavan za instalaciju: uključite HD BOOM mikrofon, uklonite poklopce na stražnjoj strani kacige, oslobodite kućište daljinskog upravljača sa strane, uključite oba, uključite ih i spremni ste za vožnju!

MESH 2.0

Zahvaljujući novoj tehnologiji Mesh 2.0, SCHUBERTH SC2 pruža neusporedivu razinu interfonskih veza redefinirajući koncept "komunikacijske mreže". Uz Mesh 2.0 tehnologiju, sada je moguće povezati se s gotovo neograničenim brojem sudionika. Osim toga, naš novi sustav nudi najnovije HD zvučnike i mikrofon tvrtke Sena, naprednu kontrolu buke, digitalnog pomoćnika i raspon usporediv s najučinkovitijim proizvodima dostupnim na tržištu.

ZVUK TIŠINE

SCHUBERTH C5 potvrđuje svoju vodeću poziciju u pogledu aeroakustičke udobnosti sa samo 85 dB(A) pri 100 km/h na golom biciklu. Zahvaljujući našem internom aerotunelu, SCHUBERTH je optimizirao svaku komponentu u aeroakustičku udobnost unutar i izvan kacige. Rezultat je neusporediva razina zvučne izolacije obogaćena potpuno novim ovratnikom.

MEMORIJSKA FUNKCIJA VIZORA

Uvijek su mali detalji ti koji čine razliku između obične kacige i SCHUBERTH-a. Uvedena po prvi put na vrhu E1, značajka memorijske funkcije sada je također uključena na C5 viziru. S ovom funkcijom, bilo koji točan položaj odabran sa zatvorenom šipkom za bradu, održat će se nakon otvaranja i zatvaranja šipke za bradu.